Eva Janyšková

Certifikovaná lektorka hormonální jógové terapie pro ženy podle Dinah Rodrigues, klasické jógy a jógy pro seniory
+420 602 158 422
jogamala108@gmail.com

GDPR - ochrana osobních údajů

26.05.2018 13:26

Zpracování osobních údajů

  1. Tímto udělujete souhlas Evě Janyškové, se sídlem Mirotická 954/7, Praha 4, 142 00, IČ 06792669 (dále jen „Správce“), aby podle platných obecně závazných právních předpisů zpracovávala tyto osobní údaje: jméno a příjmení, e-mail, telefonní číslo.
  2. Osobní údaje uvedené v bodě 1 je nutné zpracovávat za účelem evidence rezervací na pořádaných kurzech a za účelem případného zasílání informací a pozvánek. Tyto údaje budou Správcem zpracovávány a uchovávány po dobu trvání účelu zpracování.
  3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze kdykoliv odvolat, a to zasláním sdělení na e-mail jogamala108@gmail.com
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem.
  5. Vezměte, prosím, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
    • souhlas kdykoliv odvolat,
    • požadovat po mě informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovávám,
    • požadovat po mě vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    • vyžádat si u mě přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
    • požadovat po mě výmaz těchto osobních údajů,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na mě nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
     
    Svůj souhlas potvrdíte vyplněním prázdné kolonky v kontaktním formuláři s názvem Souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem komunikace zprostředkování dalších informací, slovem ANO.